Bright side of business

Verbinding en vertrouwen

Bright side of business?

Helder, Transparant, Slim, Hoopvol, Vrolijk. Die kant van uw organisatie. Die ontwikkelen we graag. Denk aan teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, cultuurontwikkeling. Aan dat zetje om weer een een stap verder te kunnen zetten.

Wij zoeken de gemeenschappelijke factor. De factor die ervoor zorgt dat je samen de schouders eronder zet. Dat het succes van de organisatie een gezamenlijk succes is.

Welke problemen lossen julllie voor me op?

We ontmoeten vaak bijzondere situaties. Je ziet van een afstand dat er iets vreemds aan de hand is. Maar niemand verandert er iets aan. Of wil het wel, maar durft het niet. Of mag het niet. Lees het boek 'De Prooi' maar eens.

We zien dat het ontbreekt aan gemeenschappelijke doelen, aan sterke relaties tussen mensen. Aan verbinding en vertrouwen. Maar zonder deze aspecten kun je niet succesvol zijn. Ze zorgen er namelijk voor dat je in staat bent om je eigen problemen op te lossen. Voor alle duidelijkheid: wij lossen geen enkel probleem op; we helpen mensen bij het oplossen van hun eigen probleem.

Verbinding en vertrouwen, dat is toch heel soft?

Als je vertrouwen wilt bouwen zul je eerst jezelf moeten begrijpen . De volgende stap is begrip voor een ander op te brengen. Dat is niet soft, dat is lastig en soms heel confronterend. √Čn het is een voorwaarde om de volgende stap te kunnen zetten.

Onze kracht zit erin dat we niemand veroordelen, we nemen de situatie zoals hij is. Maar we zullen ons nooit neerleggen bij beslissingen die niet in het belang van de organisatie worden genomen.

Hoe bloot is bloot genoeg?

Je kunt in een organisatie de grenzen bijna voelen. Wij helpen je je eigen grenzen ontdekken en deze te verleggen. Veel van de organisaties die wij adviseren, trainen of coachen zijn 'begrensd'. Buiten de bestaande grenzen vindt optimale samenwerking plaats. De oplossing ligt in de mensen en de manier waarop ze samenwerken.

Wie met ons in zee gaat moet zich bloot geven. Dat doen wij ook en dat weten onze klanten. Je verschuilen is geen optie. No guts, no glory.

Bijzondere mensen /verschillende mensen

Ook onze organisatie bestaat uit mensen. Uit bijzondere mensen. Bijzonder omdat ze andere mensen bijzonder vinden. Omdat ze geloven in de kracht van mensen. Omdat ze zichzelf meebrengen. Omdat ze geloven in de kracht van samendoen. Daarom.